nl
|
fr
Toggle navigation
Home
Recepten
Blog
Winkelwijzer
Contact
Home
»
Recepten
»
Burrata met tomatenchutney
Burrata met tomatenchutney
vegetarisch
glutenvrij
Deel dit recept
Makkelijk – 30 min. (voor 2 personen - 1 potje chutney)
Pel de sjalot en snijd fijn. Stoof de fijngesneden sjalot aan in wat olijfolie.
Voeg het blik tomaten toe samen met de azijn, de honing, suiker en het zout.
Laat zachtjes pruttelen tot de chutney mooi is ingedikt. Laat afkoelen.
Leg de burrata’s op een bord, schep er wat chutney bij en werk af met de eetbare bloemetjes.
ingrediënten
2 kleine burrata’s
1 sjalotje
1 blik gehakte tomaten van 2bio
5 el witte wijnazijn
3 el suiker
2 el honing
2 el olijfolie
snuifje zout
Optioneel: gedroogde eetbare bloemetjes
Recept met
g
Bekijk product
2bio inspiratie
gerelateerde recepten
ontdek recept
Buddhabowl met bulgur en zoete aardappel
vegetarisch
ontdek recept
Salade met berloumi, kumquats en zonnebloempitten
vegetarisch
ontdek recept
Soep van butternut met zure room en pompoenpitten
vegetarisch
Bekijk alle recepten