nl
|
fr
Toggle navigation
Home
Recepten
Blog
Winkelwijzer
Contact
Home
»
Recepten
»
(N)ice bar
(N)ice bar
Deel dit recept
Meng de Griekse yoghurt met de honing.
Leg de cocobars op een bordje en lepel er de yoghurt voorzichtig op.
Hak de pistachenootjes fijn en strooi ze op de repen.
Zet de repen min. 2 uur in de diepvries en serveer als ijsjes.
ingrediënten
2 cocobars cacao van 2Bio
200 ml Griekse yoghurt
1 el honing
1 el pistachenootjes
Recept met Cocobar Cacao 30g
30g
Bekijk product
2bio inspiratie
gerelateerde recepten
ontdek recept
Appel-citroen-munt cooler
Dé ultieme zomermocktail
veganistisch
ontdek recept
Koude pastasalade met olijven
ontdek recept
Stoofpotje van gierst, tomaten en kikkererwten met peterseliegremolata
Bekijk alle recepten