Home » Recepten » Rode linzencurry

Rode linzencurry

zoom107.jpg

Deel dit recept

2 à 3 personen – makkelijk – 35 min

 

  1. Kook de helft linzen gaar in de groentebouillon.
  2. Mix de linzen met de kokosmelk, rode currypasta, citroensap en de rietsuiker.
  3. Breng opnieuw aan de kook en voeg de rest van de linzen, de kerstomaatjes, schijfjes wortel en blokjes zoete aardappel toe. Laat koken tot alles gaar is. Werk af met wat verse koriander of peterselie.

ingrediënten


  • 250 g rode linzen van 2bio
  • 150 ml kokosmelk
  • 500 ml groentebouillon
  • 20-tal kerstomaatjes
  • 3 wortels, in schijfjes
  • 1 zoete aardappel, geschild en in blokjes
  • verse peterselie of koriander
  • 1 el Thaise rode currypasta
  • 3 el citroensap
  • 1 el rietsuiker

2bio inspiratie

gerelateerde recepten