Home » Recepten » Salade met appel, gebrande hazelnoten en komijnkaas

Salade met appel, gebrande hazelnoten en komijnkaas

zoom68.jpg2 foto'szoom69.jpg2 foto's

Deel dit recept

  1. Doe de hazelnoten in een pannetje zonder vetstof, rooster ze op het vuur.
     
  2. Was de salade en schik ‘m op de borden. Was de selder, verwijder het harde vlies met een dunschiller en snijd in boogjes. Was de appel en snijd ‘m in schijfjes.
     
  3. Schik de selder, de appelschijfjes, de geroosterde hazelnoten en de komijnkaas op de salade. Werk af met wat olijfolie, witte wijnazijn, verse bieslook en peper en zout.

ingrediënten


 

  • 1 greenstar appel
  • Salademengeling
  • Handvol hazelnoten 2BIO
  • 2 selderstengels
  • Komijnkaas, in blokjes gesneden
  • verse bieslook
  • Olijfolie
  • witte wijnazijn
  • peper en zout

2bio inspiratie

gerelateerde recepten