Home » Recepten » Gevulde puntpaprika’s met linzen en quinoa

Gevulde puntpaprika’s met linzen en quinoa

zoom44.jpg3 foto'szoom42.jpg3 foto'szoom43.jpg3 foto's
vegetarisch
glutenvrij

Deel dit recept

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
     
  2. Kook de linzen en de quinoa apart gaar in de groentebouillon. Stoof de fijngesneden look en sjalot aan in wat olie. Doe hier de gekookte linzen, fijngesneden wortel en courgette bij. Laat eventjes stoven. Meng er nadien de quinoa en een mespunt harissa onder. Kruid naar smaak met peper en zout.
     
  3. Snijd intussen de puntpaprika’s in twee en verwijder de zaadlijsten. Vul de paprika’s met de linzenmengeling en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Zet ze zo’n 20 minuten in de oven.
     
  4. Serveer de paprika’s warm en verkruimel er wat geitenkaas over.

ingrediënten


  • 2 puntpaprika’s
  • 50 g bruine linzen van 2bio
  • 50 g quinoa
  • 1 wortel
  • 1/4de courgette
  • groentebouillon
  • olijfolie
  • ½ teentje look
  • 1 sjalotje
  • 1 mespunt harissa
  • bio geitenkaas
  • peper en zout

2bio inspiratie

gerelateerde recepten